"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Twitter ve Facebook için kapatma kararı

14 Ocak 2015, Çarşamba 12:19
MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin tutanaklar dün internette yayınlanması ardından Facebook ve Twitter'ın kapatılacağı iddia edildi.

Bunun ardından tutanakları yayınlayan tüm internet sitelerine erişimin engellenmesi için mahkeme kararı alındı. Karar, Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerine de erişimin engellenmesini içeriyor. Ancak Twitter’ın tutanakları yayınlayan hesabı karartmasının ardından söz konusu engelleme kararının Twitter için uygulanmayacağı belirtiliyor.

"ŞU ANDA SÜREÇ YÜRÜYOR"

Edinilen bilgilere göre, şu an itibariyle engelleme kararı alınan diğer sitelerde ise içeriğin kaldırılıp kaldırılmadığına bakılıyor. Söz konusu içerik kaldırılmışsa engelleme kararı uygulanmayacak, ancak kaldırılmamışsa engelleme kararı yürürlüğe girecek. Bilgi veren bir  yetkili, “Tutanakların yer aldığı birçok site için mahkeme kararı var. Şu anda süreç yürüyor” dedi. 

Kaynak: Hürriyet

Okunma Sayısı: 1602
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • refik

    14.1.2015 16:36:02

    Hürriyet'in bir yalan haberi daha... Karar sadece içeriklerin paylaşıldığı hesapları kapsıyor... Ve Twitter da kararı uyup zaten o hesapları buzlamış... ABD'ye Türkiye'nin terörü destekleyen ülkeler listesine alınması için neredeyse yalvaracaklar... Bir insan bir gurup vatanına milletine bu kadar hain olur mu? Bu türlü şeylerin Türkiye'ye zerre kadar etkisi yok, olmayacak ta... Sadece biz düştükçe düşenlerin daha ne kadar düşebileceklerini izliyoruz: Esfel-i safilin yolcuları...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı