"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vahdet Yılmaz dualarla...

14 Eylül 2020, Pazartesi
Son dönemde hizmetlerini İstanbul ve Balkanlar ağırlıklı olarak sürdüren ve önceki gün İstanbul’da vefat eden Erzurum Nur hizmetinin emektarlarından Vahdet Yılmaz, dün İstanbul Edirnekapı Tokmaktepe mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Okunma Sayısı: 3584
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mustafa dudaklı

    14.9.2020 14:46:10

    Allah rahmet eylesin.Akraba ve dostlarına sabırlar dilerim..

  • Müslüm

    14.9.2020 12:22:10

    rabbim mekânını CENNET eylesin inşallah.

  • Saidhaktan

    14.9.2020 10:54:08

    Eyüp mez.defndildi.

  • süleyman ALIÇ

    14.9.2020 08:47:15

    Rabbim hem bu Merhum Nur talebesi abeyimize hemde Tüm geçmişlerimize sonsuz Rahmeti ile Rahmet eylesin, Kabirlerini Cennet Bahçesinden bir bahçe eylesin, bizleri de Hizmeti İmaniye ve Kur'aniyeden ve İstikametten ayırmasın Rızasına Uygun olarak hayat yaşamamızı nasip etsin.Amin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı