"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yabancı dayılarla umreye gidilir mi?

31 Aralık 2014, Çarşamba 11:33
Yeni Asya Gazetesi Fıkıh Günlüğü köşesi yazarı İlahiyatçı Süleyman Kösmene, okuyucusundan gelen önemli bir soruyu köşesinde cevaplandırdı.

Eskişehir’den bir Hanım okuyucusunun sorduğu “Bir grup bayan umreye gitmek için başvuruyor. Arabistan’a girerken her beş bayana bir dayı şartı varmış. Bazı şirketler bu şartı yalan dayılar ihdas ederek çözüyor. Yabancı erkeklerden yalancı dayılarla umreye gidilir mi?” sorusunu cevaplandıran Kösmene, "Bu sorunun fetva durumu kendi içinde yer alıyor." diyerek durumun yanlışlığını izah etti.

Süleyman Kösmene'nin soruya verdiği cevabın tamamını okumak için tıklayınız.

Okunma Sayısı: 1721
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı