"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yıldırım'dan ''bağımsızlık referandumu'' tepkisi!

03 Nisan 2017, Pazartesi 23:27
Başbakan Binali Yıldırım Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşat Salihi'yi kabul etti. Başbakan Yıldırım," Bağımsızlık referandumları yapılabileceği yönünde kabul edilemez açıklamaların yapıldığı bu kritik dönemde bölgedeki soydaşlarımızın yanında yer almaya kararlılıkla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre görüşmede Başbakan Yıldırım, Kerkük'e ilişkin emirvakilerin arttığını, sözde bağımsızlık referandumları yapılabileceği yönünde kabul edilemez açıklamaların yapıldığını, kritik dönemde bölgedeki soydaşların yanında yer almaya kararlılıkla devam edileceğini, Iraklı Türkmenlerden de mezhep farkı gözetmeden kendi aralarında dayanışma içerisinde olmalarını ve bölgedeki oldu bittilere karşı ortak bir duruş sergilemelerinin beklendiğini kaydetti. Irak Türkmen Cephesi Başkanı'nın ise Türkiye'nin Iraklı Türkmenlere daimi desteği için teşekkür ettiği, eşgüdüm ve işbirliğinin önümüzdeki dönemde de artarak devam edeceğini ifade ettiği belirtildi.

Barzani: Yakın bir zamanda bağımsızlık referandumu düzenleyeceğiz

Kalın'dan önemli açıklamalar: Adil Öksüz, Barzani, İsrail ve ezan yasağı...

DHA

Okunma Sayısı: 1767
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • zeydanoğlu

    4.4.2017 06:38:03

    hava alanlarımızda kuzey ırak paçavrasının dalgalandırılması ve barzaninin devlet töreniyle ağırlanması da neyin nesiydi sayın yıldırım?Mızrak çuvala sığmıyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı