"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yolcunun "bomba" iddiası acil iniş yaptırdı

08 Haziran 2015, Pazartesi 09:37
THY'nin Ankara-İstanbul uçağı, bir yolcunun üzerinde bomba bulunduğunu söylemesi üzerine Yeşilköy Havalimanı'na acil iniş yaptı.

THY'nin Ankara'dan İstanbul'a hareket eden uçağında kimliği belirlenemeyen bir kişinin üzerinde bomba olduğunu bildirmesi üzerine uçak Yeşilköy Havalimanı'na acil iniş yaptı. Uçağın çevresinde güvenlik önlemleri alındı.

Bölgeye itfaiye, polis, Devlet Hava Meydanları İşletmesi ekipleri sevk edildi.

Özel harekat polislerinin bir süre ikna etmek girişimde bulunduğu yolcu operasyonla etkisiz hale getirildi.

Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü.

Yolcular tahliye edildi

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, olaya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, "Şu an itibarıyla uçaktaki bütün yolcularımız sağlıklı bir şekilde tahliye edildi. Şüpheli şahıs ele geçirildi. Sorgusu devam edecek. Henüz daha elimizde çok net bilgiler yok" dedi.

Bir gazetecinin, "Şüpheliyi Terörle Mücadele'ye mi gönderdiniz?" sorusuna Altınok, "Şu anda Özel Harekat ekiplerimiz şüpheli şahsı aldı. Bizim Terörle Mücadele Şubesi'ndeki arkadaşlarımıza teslim etti. Onlar incelemesini yapacaklar. Daha sonra açıklama yapacağız" yanıtını verdi. 

Altınok, "Şüphelinin üzerinden bir şey çıktı mı?" sorusunu, "Herhangi bir şey çıkmadı. Şu anda daha konuşmadık" diye yanıtladı.

AA

Okunma Sayısı: 1715
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı