"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yüksekova'da hasar tespit çalışmaları başladı

20 Mayıs 2016, Cuma 14:55
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonlar ile arama, tarama çalışmalarının tamamlanmasını ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 19 ilden gönderilen yaklaşık 100 kişilik bir ekiple, hasar tespit çalışmalarına başlandı.

Hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve ilçede yuvalanan PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 13 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağınını ardından başlatılan 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu', 20 Nisan'da tamamlandı. Halen sokağa çıkma yasağının devam ettiği ve arama tarama çalışmalarının da büyük oranda tamamlandığı Yüksekova'da hasar tespit çalışmalarına da başlandı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü Kaymakam İbrahim Çenet Başkanlığı'nda, mahalle muhtarları ve Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir'in katılımıyla yapılan toplantınının ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 19 ilden gönderilen yaklaşık 100 kişilk ekip, mahalle muhtarlarının eşliğinde çalışmalarına başladı. Çalışmalara, en çok hasarın olduğu Yeşildere, Orman, Mezarlık, Eski Kışla, Cumhuriyet, Kani Heyder, Esentepe, Esenyurt, Dize ve Güngör Mahallelerinden başlanarak yapıldığı; çalışmaların tamamlanmasının ardından da ağır, orta ve az hasarlı olarak bir raporun çıkarılacağı belirtildi.

DHA

Okunma Sayısı: 2013
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı