"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yüzde 83: Ekonomik sorunlar hemen çözülemez

11 Mayıs 2022, Çarşamba 01:17
Türkiye’nin son günlerde en çok tartışılan konusu Suriyeli ve Afgan sığınmacıların ülkelerine gönderilip gönderilmeyeceği oldu.

Yapılan son araştırma ise aslında ekonomi ve hayat pahalılığının mültecilerden daha önemli bir sorun kaynağı olarak görüldüğünü gösterdi. Vatandaşların yüzde 55,2’si ekonomiyi, yüzde 27,3’ü de hayat pahalılığını Türkiye’nin en önemli sorunu olarak gösterdi. Sığınmacıların en önemli sorun olduğunu söyleyenler ise sadece yüzde 14,6 olarak görüldü.

Karar’ın haberine göre, ankete katılanlara son 5 yılı düşündüklerinde hane halkı gelirinin artıp artmadığı ya da eksilip eksilmediği soruldu. Katılanlardan yalnızca yüzde 9,5’lik bir kesim hane halkı gelirinin arttığını kaydederken, yüzde 64,8 ise bu gelirin azaldığını söyledi. Türkiye’nin 82,3’ü ise ekonomik sorunların kısa zamanda çözülmeyeceğine inandıklarını belirtti.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 873
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı