"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zonguldak'ta 11 şirketin ardından 5 şirkete daha kayyım atandı!

14 Nisan 2016, Perşembe 18:17
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Topuz, ''paralel yapı'' iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ''paralel yapı''ya finansal destek sağladığı iddiasıyla 5 şirkete daha kayyım atanması kararı doğrultusunda gerekli yasal işlemin yapıldığını bildirdi.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, ''paralel yapı'' iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ''paralel yapı''ya finansal destek sağladığı iddiasıyla 5 şirkete daha kayyım atanması kararı doğrultusunda gerekli yasal işlemin yapıldığını bildirdi.

Topuz yaptığı yazılı açıklamada, Zonguldak'ta ''paralel yapı'' ve faaliyetleriyle ilgili olarak savcılıkça başlatılan soruşturma kapsamında elde edilen bilgi, belge ve deliller doğrultusunda, 9 Nisan'da merkez, Ereğli ve Çaycuma'da faaliyet gösteren 11 şirkete kayyım atamasının yapıldığını anımsattı.

Zonguldak'ta ''paralel yapı'' iddiaları: 11 şirkete daha kayyım atandı

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/zonguldak-ta-paralel-yapi-iddialari-11-sirkete-daha-kayyim-atandi_393086

Eğitim kurumları ve otomotiv firmaları: 11 şirkete daha kayyım atandı

http://www.yeniasya.com.tr/yurt-haber/egitim-kurumlari-ve-otomotiv-firmalari-11-sirkete-daha-kayyim-atandi_392810

 

AA

Okunma Sayısı: 2282
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı