"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli’den şartlı cevap

20 Kasım 2020, Cuma
MHP, Gelecek Partisi’ne, genel başkanlar düzeyindeki randevu talebine, görüşmenin muhtevasının “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” olması şartıyla olumlu cevap verilebileceğini iletti.

MHP’den alınan bilgiye göre, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Özel Kalem Müdürü aracılığıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’den randevu talebinde bulundu. Ahmet Davutoğlu’nun imzasıyla MHP Genel Merkezine iletilen yazıda randevunun, kamuoyuyla da paylaşılan “Tam Demokrasi İçin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem”le ilgili önerileri paylaşmak üzere talep edildiği kaydedildi. MHP’den ise randevu talebine “şartlı evet” cevabı geldi. Devlet Bahçeli’nin Özel Kalem Müdürü aracılığıyla Gelecek Partisi’ne iletilen cevapta “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” konusunda randevu oluşturulabileceği, güçlendirilmiş parlamenter sistem konusu ile ilgili talebe yanıt verilemeyeceği kaydedildi. Ankara - aa

AA

Okunma Sayısı: 2275
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    21.11.2020 08:47:36

    Muhalefet parti liderlerine açık mektup: Mafya liderini savunan,muhalefete akla-hayale sığmayan iftiralar atıp,milletin arasına nefret,kin ve bölücülük yaparak ikbalini devam ettirmeye çalışan birine siyasetçi denemez ve onunla hiçbir şart altında görüşülmemelidir. Ellerinde 28 Şubat zulmünün mürekkebi olan,28 Şubat zulmü için hala özür dilemiyen,ülkede siyaseti çetevari anlayışla yürüten biri bırakın görüşmeyi onunla yanyana gelmek bile DEMOKRASİ,HAK-HUKUK VE ADALET ile masumlara ihanettir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı