"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Tekrar seçilme derdim yok

22 Mayıs 2025, Perşembe 17:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere konuştu.

Erdoğan, Yeni Anayasa tartışmaları ile ilgili, "Komisyonlarımızı kuralım, sivil anayasayı bir an önce oluşturalım, milletimize takdim edelim. Hem milli hem yerli olsun. Böyle bir anayasayı Türkiye görsün. Yeni anayasayı kendimiz için değil, ülkemiz için istiyoruz. Benim tekrar seçilme veya tekrar aday olma gibi bir derdim yok" dedi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 895
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    24.5.2025 11:44:34

    Dün dini cemaatlere mensup bir dostlarımın işyerine ziyarete gittim.Özelde bazı sualler tevcih ettiler ve lisanı münasip ile hali ifadeden sonra söz döndü dolaşıp 'iktidarın yeni operasyon ve günah keçisi,olarak addedeceği iman ve kur2an hizmeti yapan, bir asra yakın hizmetinden fanininde faydalandığı bir cemaate geldi ve kanaatimizi üzülerek söyledim. Muhterem dostum,ağabeyime bir telefon geldiğinde şu sözleri düşündürücü oldu.'PKK'ya bile oy ihtiyacı olan ve af çalışması yapan iktidar,bize yıllardır oy verdiğimizi bilmekte,neden operasyon yapsın., Maattesüf ettim ve hala akrepten daha zehirli bir halin idrakinden uzak olunmasına.

  • Orhan Ali YILMAZ

    23.5.2025 12:52:20

    Herkesun bi derdi vardur, durur içerisinde...

  • Hüseyin İlhan

    23.5.2025 11:13:59

    Seçim kazanmak için TRT olursa RTETRT,millete Karadenizde gaz bulduk diyerek seçim rüşveti dağıtanalr,partisi kaybedince milyarlarca transfer parası saçanlar mı bunu söylüyor. ALLAH BİİR dediğinden gayrısına inanmayınııız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı