"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Esnafa çözüm ortağı olacağız'

06 Haziran 2018, Çarşamba 22:50
Saadet Partisi (SP) İzmir 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Şerafettin Kılıç, esnaf dünyasının örgütlü olduğu İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

SP adayları Ceren Kara, Mümin Baştürk, Mesut Dağ, Bekir Çalışkan ile İl Başkanı Mustafa Erduran’ın da katıldığı ziyarette Birlik Başkanı Mutlu’dan esnafın problemleri hakkında bilgi alan Kılıç, partisinin projelerini anlattı. Esnaf, sanatkâr ve KOBİ’lerin üretim ve istihdamın ana unsurları olduğunu vurgulayan SP adayı Kılıç, finansman maliyetlerinin yüksekliği, talep yetersizliği, ağır vergi ve primler nedeniyle bu kesimin zor durumda bulunduğuna işaret etti. Saadet Partisi iktidarında başta küçük ve orta boyuttaki işletmeler olmak üzere, girişimcinin önündeki engellerin kaldırılacağını dile getiren Kılıç, kamu bankalarının esnafı faizsiz kredi ile destekleyeceğini, üniversitelerin de işletmelere bilgi ve teknoloji desteği sağlayacağını söyledi. Şerafettin Kılıç, “Bizim iktidarımızda mağdur toplum kesimlerine insan gibi yaşamaları için kaynak aktarımı yapılacaktır. Bu popülist bir politika değil, adil bir ekonomik sistemin en temel gereğidir. Toplum kesimlerine haklarını vererek aynı zamanda ekonomiyi de canlandıracağız. Halkın alım gücünün yükselmesi piyasayı canlandıracak, esnafımızın yüzünü güldürecek, bu da üretimi ve istihdamı artıracaktır.” diye konuştu.

İstanbul - Recep Kılınç

Etiketler: seçim, sp, esnaf
Okunma Sayısı: 1039
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı