"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Halk keyfi rejimin bedelini ödemek istemiyor

29 Mart 2023, Çarşamba 00:17
Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, KARAR TV’de Taha Akyol ve Elif Çakır ile Gündem Özel programında açıklamalarda bulundu.

Uysal, “Türkiye’de bir problemi demokratik kanallara aktaramıyoruz. Türk seçmeninin önünde çok net bir tercih var. Bu keyfi rejimin ürettiği bedelleri önümüzdeki dönemde göğüslemek istiyor mu, istemiyor mu? Vatandaşa bakınca istemediği kanaatindeyim. Asıl problemimiz kayıt dışına çıkmış bir devlet var” diye konuştu. Seçimin sadece iktidar değişimi olarak görülmemesi gerektiğini ifade eden Uysal, “Türkiye kendi hücrelerini yenileyerek kendisini daha farklı pozitif rol oynayabilecek ve kendi refahını, kendi güvenliğini tanzim edecek imkanlara kavuşabilme imkanı varken maalesef istikrarsızlık içerisinde. (...) Millet ittifakının en önemli meselesi kimsenin mağdur olmadığı bir Türkiye’dir. Milletimizin beklentileri bizim kılavuzumuzdur. Milletin ızdırapları bizim kılavuzumuzdur. Milet ittifakı milletin vicdan hizasında duruyor” dedi. 

Ankara - Recep Gören

Okunma Sayısı: 1529
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı