"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Mavi Marmara’ meselesi bizim için kapanmış değildir

27 Haziran 2022, Pazartesi 22:45
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail’in Mavi Marmara gemisine yaptığı baskında şehit olan Çetin Topçuoğlu’nun ailesine yaptığı ziyaretin ardından, “Uluslararası sularda vatandaşlarımızı şehit etmenin bedeli vardır. İsrail’e mesajım; bu mesele bizim için kapanmış değildir” dedi.

Kılıçdaroğlu, Cemal Kaşıkçı cinayetine ve Suudi Arabistan’ın veliaht prensi Muhammed bin Selman’ın Türkiye ziyaretine ilişkin, “Erdoğan’ı parmağında oynatıyor olabilir ama Türkiye büyük devlettir, topraklarımızda yaptığının bedeli kendisine ödetilecektir” açıklamasını yaptı. Yunanistan’ın adaları silahlandırması konusunda da çok net olduğunu belirten Kılıçdaroğlu,  “Yunanistan, Kuvayı Milliye’yi iyi bilir. Rahmetli Ecevit ve Erbakan’ı da iyi bilir. Erdoğan ile kayıkçı kavgası yapmaya devam etsinler, az kaldı. O zaman konuşuruz adaları silahlandırıp vatandaşımıza silah doğrultmayı.” dedi.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 913
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    28.6.2022 12:56:03

    Mavi MARMARA insani yardım gemisine yapılan hain SALDIRIYI daha unutmadık, yirmi senedir AKPMHP İKTİDARI devam ediyor, haIen daha sadece bir AÇIKLAMAYLA yetiniliyor. UKRAYNA için hemen devreye giren hakim güçler, nedense MASUM FİLİSTİN ve FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ için altmış SENEDIR hiç rahatını bozmuyor. Böyle giderse insanların ve İNSANLİĞIN BAŞINA RUSLARIN BOMBALARI gibi, TAŞ bile yağabilir Allah muhafaza. El İNSAF YAHU!...

  • S.topuz

    28.6.2022 12:54:55

    Herzogun keyfi yerindedir muhakkak, bunda hiç ŞÜPHE yok. Acaba FİLİSTİNLİ MASUMLARIN HALİ NICEDİR? BU HİÇ KİMSENİN UMURUNDA BİLE DEĞİL! Senelerden beri İSRAİL  DEVLET TERÖRÜ ve ZULMÜYLE, birde AMBARGOSUYLA KISGAÇA ALINAN, KATLEDİLEN, SURGÜNE ZORLANAN VE GECELERİ POLİSLERİN EVLERE BASKIN YAPMA RİSKİ VE TELAŞI ILE CEDELLEŞEN, RAHAT UYKU BİLE UYUYAMIYAN BİR TOPLUM, MASUM FİLİSTİN HALKININ HİÇ Mİ İNSANCA YAŞAMA HAKKI YOKKK! BU NASIL Bİ İNSANLIK VAHŞETİ? DAHA NE KADAR DEVAM EDECEK? BİLEN VARSA BİR ADIM ÖNE ÇIKSIN OLMAZMI. ALLAH c.c, BÜTÜN ZALİMLERİ HAKETTİĞİ ŞEKİLDE ACİLEN CEZALANDIRSIN İNŞAALLAH. MASUM FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİN DE ACİLEN YAR ve yardımcısı olsun. Amiiin. Elfü elfi Amiiin.

  • Abidin

    28.6.2022 08:47:19

    Banamı sordun, konuştun dermi der

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı