"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Milletimizin gönlünde Kırat hasreti yatıyor

24 Mart 2019, Pazar 00:26
Demokrat Parti (DP) İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı Muhammed Bulut ''Biz millet ile ittifak yapıyoruz. Geçen seçim çalışmaları yaparken denk geldiğimiz bir teyze Kıratı ve bizi gördüğünde çok mutlu oldu. Bizden broşür isteyip dağıtacağını söyledi. Milletimizin gönlünde Kırat hasreti yatıyor. Hasretlerini dindirmeye geliyoruz.'' dedi.

Demokrat Parti (DP) İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı Muhammed Bulut, Ümraniye’de seçim çalışmalarına hazırlanan İstanbul’un en genç belediye başkan adaylarından. Lise eğitimini Sarıyer İmam Hatip Lisesini birincilikle bitirerek tamamlayan Bulut, Akdeniz Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Aslen Erzincan Refahiyeli. 

Seçimlerde iddialısınız, bölge halkına ne gibi vaatleriniz olacak?

İnsanların işsizlik sorunu var ve bu sorunu mutlaka aşmamız lâzım. Ümraniye’de bulunan istihdam imkânlarını AR-GE çalışması yaparak araştırdık. 47 bin Ümraniye vatandaşımızı istihdam edebileceğimiz sonucuna ulaştık. Buna ek olarak süt ve et entegre tesisleri kurarak insanlara istihdam sağlayacağız ve bunu belediye destekli yapacağız. Belediyemiz bünyesinde çalışan sosyal hizmet uzmanlarımızın ekonomik durumunu tesbit ettiği kiracının kirasının yarısını belediye ödeyecek.

Hastane yakınlarına misafirhane açacağız. İhtiyacı olan lisans-yüksek lisans öğrencilerine şart aranmaksızın burs vereceğiz. Biz vatandaşlarımıza sosyal hizmet konusunda liyakatli davranıp lâyığıyla işimizi yapacağız. Kentsel dönüşümdeki yapılanmada her evin altına otopark yaptıracağız. Beton yapılaşmayı planlı bir hale getirerek yeşil alanları koruyacağız.

Ulaşımı zor mahallelerimize ring servisi yapmayı düşünüyoruz. İnsanların metrodan çıktıktan sonra ring servisleri ile evine ulaşmasını sağlayacağız. İnsanlar tecrübesiz olarak işe atılmayacaklar. Onun haricinde şehit ve gazi yakınlarına fuar alanları oluşturup buradan gelecek gelirleri ailelere aktaracağız. Çalışan anneler için belediye kreşleri, yaşlılarımız için modern bakım evleri yapacağız. Ve son olarak da, taksi duraklarını belediye olarak yenileyeceğiz..

Ümraniye’nin en önemli sorunu nedir?

Ümraniye’de en büyük sorun imar sorunu. Ümraniye'nin hemen hemen her ilçesindeki vatandaşlarımız tapularını alamadıkları için sorun yaşıyor ve gerçekten bu durum ciddi boyutlara ulaşmış mağduriyetler yaşatmaktadır. Şuanki yönetimin sorunu çözme gibi bir niyeti olmamakla birlikte bu sorundan rant sağlamanın peşinde. Göreve gelir gelmez ilk yapacağımız iş uzman ekibimizle birlikte ivedilikle Ümraniye'li vatandaşlarımızın yaşadığı bu imar sorunu çözmektir.

Seçmenlerinize nasıl ulaşıyorsunuz? 

Biz insanlara birebir ulaşmaya çalışıyoruz. Bugün A Partisi B Partisi ile ittifak yapar ve ileride araları bozulur, ama biz millet ile ittifak yapıyoruz. Geçen seçim çalışmaları yaparken denk geldiğimiz bir teyze Kıratı ve bizi gördüğünde çok mutlu oldu. Bizden broşür isteyip dağıtacağını söyledi. Milletimizin gönlünde Kırat hasreti yatıyor. Hasretlerini dindirmeye geliyoruz.

Son olarak seçmenlerinize nasıl bir mesaj vermek istersiniz?

Seçmenlerim alternatif istiyorlardı, işte ben alternatifim. Biz her kesimin sorununa çözüm bulacağız. Ümraniye 5 yıl daha kaybedemez. Mahkûm değilsiniz, çünkü Demokrat Parti var diyorum.

Her daim Demokratların sesi olduğu için Yeni Asya’ya ve çalışanlarına müteşekkirim. 

Allah yar ve yardımcıları olsun.

Okunma Sayısı: 2393
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı