"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sonucu birlikte paylaşacağız

25 Ocak 2022, Salı 19:30
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü.

Kılıçdaroğlu güçlendirilmiş parlamenter sistemle ilgili çalışmaların yeni sonuçlandığını belirterek, “Son derece verimli ve güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem dolayısıyla altı siyasî partinin bir araya gelip, Türkiye’nin ufkunu açması, yeni bir yol haritası açması, son derece değerli. Bizim siyaset tarihimiz açısından da son derece değerli bir çalışma. Bu çalışmayı önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. O konuda da liderler olarak bir araya gelip kamuoyuyla paylaşacağız. Bizim için, bizleri dinleyen vatandaşlar için son derece değerli. Türkiye’ye yeni bir ufuk açma kararlılığımızı gösteriyor” dedi. Babacan da altılı komisyonun Çarşamba akşamı bir araya geleceğini dile getirerek, “İletişimin takvimini, yöntemini beraberce konuşup bir karara bağlayacaklar. Biz arkadaşlarımıza yetki devrini çoktan yapmış durumdayız. Komisyon neye karar verirse DEVA Partisi olarak komisyonun kararına uyarız” diye konuştu.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 707
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı