"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Varlıkla barışacağınıza yoksullukla savaşsaydınız

09 Mayıs 2026, Cumartesi 17:00
CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç ve CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, saha çalışmaları kapsamında Aliağa’da dernekler ve meslek örgütlerini ziyaret etti.

Özcan, “Ülkemiz derin bir yoksulluk içinde. Biz bu süreci vatandaşlarımızla değerlendirip sıkıntıları yerinde dinliyoruz, partimizin çözüm önerilerini anlatıyoruz. Ekonomide yaşanan sıkıntılar bütün sektörlere sirayet etmiş durumda. Ancak bugünkü iktidar sahipleri son 18 senedir ‘8. Varlık Barışı’nı getiriyorlar. 8 kez varlıkla barışacağınıza bir kez yoksullukla savaşsaydınız biz bugün sahada konuşurken sesi titreyen vatandaşımızı görmezdik” dedi.

İzmir - Anka

Okunma Sayısı: 118
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı