"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Marmarine

13 Ağustos 2012, Pazartesi
Malzemeler: - 1 kg ıspanak - 2 yufka - 1 tatlı kaşığı tuz - 100 gr peynir - 2 yumurta - 2 soğan - 1 fincan sıvıyağ
HAZIRLANIŞI: 
  Ispanak yıkanıp, iyice doğranır. Az suda haşlanır. Suyu iyice süzdürülür. Soğanın kabuğu soyulup doğranır. Tavaya sıvıyağ ve doğranmış soğan konulup kavrulur. Haşlanmış ıspanak da ilâve edilip bir miktar kavrulup ateşten alınır. Yağlanmış tepsiye bir yufka büzüştürülerek yerleştirip yağlanır. Üzerine yağlanmış bir yufka daha yerleştirilir. Yufkaların üzerine ıspanak yerleştirilir. Rendelenmiş peynir, çırpılmış 2 yumurta iyice karıştırılıp ıspanağın üzerine dökülür. Kızgın fırına verilip, pişirilir.Bir miktar pişince tepsiyi ateşten aldıktan sonra fırına sürün, hafif kızarınca fırından alın. Dört köşe kesip servis yapın. Afiyet olsun.

İFTAR SOFRASI

MEBRURE ŞENLER

Okunma Sayısı: 442
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı