Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Yeni Asyadan Size

Kur’ân ayı Ramazan



Feyiz ve bereketiyle manevî iklimimizi şenlendiren Ramazan’a eriştik. Yeni Asya, Ramazan’ı, bu kutlu zaman dilimi içinde okunan her harfine binlerce sevap verileceği müjdelenen Kur’ânla karşılıyor.

Hediye edeceğimiz Kur’ân-ı Kerim üç senelik titiz bir çalışma sonunda ve en son teknoloji kullanılarak bilgisayar ortamında hazırlandı. Hafız Osman hattı örnek alınarak yazılan Kur’ân-ı Kerim 11 kişilik hafızlar heyetinin tashihinden geçtikten sonra baskıya verildi.

Telif hakkını elinde bulunduran Gül Neşriyatın izni ile basılan Kur’ân-ı Kerim, yeni başlayanlar için önemli bir okuma kolaylığı sağlıyor ve emsalleri içinde en okunaklı olanı olarak biliniyor. Yediden yetmiş yediye herkesin kolaylıkla okuyabileceği Kur’ân-ı Kerimi her görenin ilk vurguladığı bu özelliği.

Kapağı altın yaldızlı ve lüks sıvama olan Kur’ân, sık ve uzun süreli okumaya imkân tanıyacak şekilde bir cilt dikişine sahip.

Perşembe günü ilk kuponunu yayınlayacağımız Kur’ân-ı Kerim, Ramazan’la birlikte abone olan herkesin elinde olacak. Matbaamızın geceli-gündüzlü bir mesai ile baskılarını bitirdiği Kur’ân nüshaları, büro ve temsilciliklerimize büyük ölçüde ulaştı.

Planlanan reklâm ve tanıtım kampanyamız da tüm hızıyla sürüyor. Ulusal ve mahallî TV-radyo reklâmları ile desteklenen kampanya için gazetelere de ilânlar veriliyor. Kampanyanın afiş ve el ilânları ise tüm mahallere talep edilen miktarda gönderildi.

Yapılacak diğer tanıtım çalışmaları ise şöyle: Kampanyamız önde gelen haber portalları ve büyük şehirlerde toplu taşıma araçları ile duyuruluyor. Bu maksatla bugünden itibaren İstanbul’da 1500 otobüse afiş asıldı. Kalabalık meydanlarda kampanyamızı tanıtım amaçlı standlar açıldı.

Kampanyamıza katılarak, tam bir ihlâs ve fedakârlıkla çalışma yapan büro ve temsilciliklerimize başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Gayret bizden, tevfik Allah’tan...

***

Ramazan sayfası

Babıali’de Yeni Asya ile birlikte başlayan güzel bir gelenek olan ve bugün pekçok gazete tarafından örnek alınan Ramazan sayfamız bu sene de farklı bir şekil ve zengin muhteva ile sizlerle buluşuyor.

Sayfamızın önemli bir bölümü eli kalem tutan okuyucularımızın katkılarıyla hazırlandı.

Sayfamızda yer alan yazı, şiir ve fotoğraflar değerlendirmeye tabi tutulurken, Ramazan’ın mânâ ve muhtevasına uygun olmasına, tefekkür ufku kazandırmasına ve okuyanda hoş bir hatıra bırakmasına dikkat edildi.

Bu seneki Ramazan sayfamız şu ana başlıklardan oluşuyor:

Oruç ve İnsan, Bediüzzaman’ın İbadet Hayatı, Allah Mü’minlerden Ne İster?, Sohbet İklimi, Sorularla Oruç, Beyin Geliştirme Metotları, Risâle-i Nur’da Nefis ve Mahiyeti, Kâinat Kitabından, Allah ve Resûlü Ne Diyor? (âyet-hadis derlemesi), Oruç ve Sağlık, Sıfat-ı Peygamber, Dünyada Ramazan, Rehber Şahsiyetler, Fıtrat Haberleri, Fotoğrafların Dili Maniler, dörtlükler ve şiirler, iftar sofrası.

Ayrıca, Bizim Aile’nin katkılarıyla “Ramazan’da Beslenme, Sağlık ve Orucun İnsan Psikolojisi üzerinde etkileri, vb...” konular işlenecek...

Sayfamızla ilgili teklif, tavsiye ve yapıcı eleştirilerinizi [email protected] adresine bekliyoruz. İsteyenler, 0212 655 88 60-433 numaralı telefondan sayfa editörü İsmail Tezer’le de irtibata geçebilirler.

Bu vesile ile Perşembe günü karşılayacağımız Ramazan’ınızı tebrik ediyor, insanlık âlemine hayırlar getirmesini diliyoruz.

***

Takvim sezonu açıldı

Görsellik ve muhteva açısından beğenilen ve alışılmış kalitesini koruyan Yeni Asya Takvim 2008 yılı ürünleri ile piyasaya çıkıyor. Muhteva ve çeşitlilik açısından çıtayı yükseltmeyi hedefleyen Yeni Asya Takvim birimi Promosyon Fuarında Asya Promosyonun açtığı standta kurduğu masada katalog dağıtıp, ürün çeşitlerinin tanıtımını yaptı.

Üçü Türkiye, biri yurtdışı olmak üzere dört bölgeden oluşan blok takvim, birbirinden güzel manzaraların yer aldığı karton çeşitleri ile satışa sunulacak. Özel laklı olan 8 çeşit 31x45 lüks yaldız gofre blok kartonları; yeni tarzıyla altın varak yaldız, gümüş yaldız gofreli 25x35 4 çeşit Yeni Asya perakende blok takvim kartonları ve 21 çeşit 31x45 blok kartonları ile müşteriye geniş bir yelpazede tercih imkânı sağlanıyor. Ayrıca; gemici takvimleri, masa takvimleri, piramit takvimler, lüks ajanda ve fihrist ve saat çeşitleri ile de farklı bir alternatif sunuluyor.

Hepinize hayırlı haftalar diliyoruz.

10.09.2007

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (03.09.2007) - Kur’ân heyecanı

  (27.08.2007) - Tatil biterken

  (20.08.2007) - Kur’ân ayında Kur’ân okuyalım

  (13.08.2007) - Bizim Radyo'da yeni dönem

  (06.08.2007) - Bediüzzaman Seti

  (30.07.2007) - Sünnet-i Seniyye edeptir

  (23.07.2007) - Seçim sonrası

  (16.07.2007) - Seçim haftası

  (09.07.2007) - İçtimaî-Siyasî tesbitler

  (02.07.2007) - Bürolarımız toplandı

 

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdurrahman ŞEN

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Faruk ÇAKIR

  Gökçe OK

  Habib FİDAN

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hasan YÜKSELTEN

  Hülya KARTAL

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Hüseyin YILMAZ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  Kemal BENEK

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mahmut NEDİM

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Murat ÇİFTKAYA

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Raşit YÜCEL

  S. Bahattin YAŞAR

  Saadet Bayri FİDAN

  Sami CEBECİ

  Sena DEMİR

  Serdar MURAT

  Suna DURMAZ

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin Uçal ABDULLAH

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Zeynep GÜVENÇ

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  Şaban DÖĞEN


 Son Dakika Haberleri