"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da halk ekmeğe gizli zam!

04 Şubat 2016, Perşembe 09:28
Normal fırınlara göre biraz daha uygun olan ekmek fiyatları sebebiyle satış noktaları önünde vatandaşların kuyruk oluşturduğu İstanbul Halk Ekmek, ekmek fiyatlarına sessiz sedasız zam yaptı. Üstelik bu zam hiçbir yerde haber olmadı!

İstanbul Halk Ekmek, 26 Ocak tarihinde vatandaşların en çok tükettiği normal ekmek, kepekli ekmek ve tuz ilave edilmemiş ekmek hariç 39 ekmek çeşidinde fiyat artışına gitmişti. Çeşitli haber sitelerine de konu olan bu zam, normal ekmek fiyatlarını etkilemiyordu. Ancak İstanbul Halk Ekmek sessiz sedasız bir şekilde ekmek fiyatlarına da zam yaptı.

60 KURUŞTAN 75 KURUŞA YÜKSELDİ

Normal ekmeği 60 kuruşa satan İstanbul Halk Ekmek, ekmek fiyatlarına 15 kuruşluk zam yaparak 75 kuruşa satmaya başladı. Aşağıdaki fotoğrafta İstanbul Halk Ekmek'in zamdan önceki fiyat listesi görülüyor:

Zam yapıldıktan sonra güncellenen ürün fiyatları ise şu şekilde:

Mücahit Çakır / İstanbul

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3207
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • AHMET ERİŞ

    4.2.2016 15:15:57

    Zam değil, fiyat ayarlaması olmuş :)

  • HÜSEYİN İLHAN

    4.2.2016 09:57:20

    Sn.ÇELİK e bakarsanız ekmek 61 kuruş olmalı,hakikat ise mv.nin maaş almamasıdır.Hele hele sn.başbakan ve bakanlar hiç maaş almamalılar.Nüfuzdan ehemmiyetli kazançları oluyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı