"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstihdam için ortak deklarasyon imzalandı

04 Eylül 2015, Cuma 15:20
20 üyesi ülkelerdeki işverenleri temsilen B20, çalışanları temsilen ise L20 arasında istihdamın artırılması, büyümenin canlandırılması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi amacıyla ortak bir deklarasyon imzalandı.

B20 Türkiye Konferansı kapsamında gerçekleştirilen 'İstihdam Trendleri ve Ekonomik Büyüme' konulu oturumun ardından B20 ile L20 ortak deklarasyon imza töreni yapıldı.

Törene B20 ve işveren tarafını temsilen TOBB ve B20 Türkiye Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, B20 İstihdam Görev Gücü Koordinatör Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, B20 Türkiye İstihdam Görev Gücü Eş Başkanı ve Uluslararası İşverenler Örgütü (IOE) Başkanı Daniel Funes de Rioja, OECD İşveren ve Sanayi Danışma Komitesi (BIAC) Başkanı ve BusinessNZ CEO'su Phil O'Reilly ile TİSK Başkanı Yağız Eyüboğlu katıldı.

Törende işçi kesimini temsilen de L20 ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan, Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu (ITUC) Genel Sekreteri Sharan Burrow, OECD İşçi Sendikaları Danışma Komitesi (TUAC) Genel Sekreteri John Evans hazır bulundu.​

Okunma Sayısı: 2195
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı