"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Steven Young, Dalgakıran Grubu’nda

06 Ağustos 2021, Cuma 15:10
Hem Türkiye’nin hem de Avrupa’nın tek çatı altındaki en büyük entegre kompresör üretim tesisine sahip olan, teknoloji odaklı yatırımlarıyla birlikte Ar-Ge çalışmalarıyla da sektöründe dünyanın ilk beş ismi arasında yer almayı hedefleyen Dalgakıran Grubu, sürpriz bir isimle üst düzey yönetim kadrosunu daha da güçlendirdi.

xBosch Grubu bünyesinde 25 yıllık kariyerinin ardından, çalışma hayatına farklı açılımlarla devam etme kararı alan, iş dünyasının öncü isimlerinden Steven Young, Dalgakıran Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Görevine Ağustos ayında başlayan Steven Young’ı tebrik eden Dalgakıran Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran, “Ülkemizin en değerli profesyonellerinden Steven Young’ın, Dalgakıran’da devraldığı bayrağı daha da yukarılara taşıyacağına yönelik inancımız tam. Steven Young, iş hayatındaki engin tecrübesi ve birikimiyle; Dalgakıran Grubu’nun hem yurt içi hem yurt dışı pazarlardaki ticarî gelişimine büyük katkılar sunacak” dedi. 

Okunma Sayısı: 1553
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı