"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

10 milyon seçmen, sandığını YSK'dan sorguladı

01 Kasım 2015, Pazar 17:53
Türkiye genelindeki 57 milyona yakın seçmenden yaklaşık 10 milyonu bugün yapılan genel seçimde oy kullanacağı okul ve sandığı Yüksek Seçim Kurulunun sorgulama sayfasından öğrendi.

Muhtarlıklara gelen seçmen bilgi kağıtlarına sahip olmayan çok sayıda seçmen, oy kullanacağı okulu ve sandığı bulmak için YSK'nın internet sayfasına başvurdu.

Yurtiçi Seçmen Sorgulama Servisi'nde yer alan "Nerede oy kullanacağım" arama motoruna gerekli bilgileri giren seçmenler, oy kullanacakları okul ve sandığı öğrenebildi.

YSK'nın Seçmen Sorgulama Merkezinden saat 17.00 itibarıyla alınan sorgulama verisine göre, 1 Temmuz-22 Eylül tarihlerinde 1 milyon 954 bin 87,  22 Eylül-1 Kasım tarihlerinde de 7 milyon 946 bin 68 vatandaş sorgulama yaptı.

YSK'nın Seçmen Sorgulama Servisi bugün 17.00 itibarıyla sorgulama işlemine kapatıldı.

AA

Etiketler: ysk, seçmen sorgulama
Okunma Sayısı: 2063
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı