"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

15 bin polis görev yapacak!

28 Nisan 2016, Perşembe 22:59
İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında 15 bin polis, 3 polis helikopteri ve 120 TOMA'nın görev yapacağı bildirildi.

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında 15 bin polis, 3 polis helikopteri ve 120 TOMA'nın görev yapacağı bildirildi.

Emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında bir olumsuzluk yaşanmaması için il genelinde 4 kademeden oluşan güvenlik tedbiri alacağı öğrenildi.

Sendika üyelerinin ve katılımcıların ilk toplama noktalarında, katılımcıların yoğun olarak kullanacağı metro ve metrobüs duraklarında, grupların miting alanına yürüyecekleri güzergahlarda ve miting alanında geniş güvenlik tedbirleri alınacak.

İstanbul Bakırköy Halk Pazarında yapılacak 1 Mayıs kutlamaları için bölgede dedektörlü polislerin ve bomba inceleme ve imha uzmanlarının da aralarında bulunduğu 6 bin polisle her türlü tedbirin alınacağı, bu ekiplere özel eğitimli köpeklerin yanı sıra polis helikopterleriyle TOMA'ların da destek vereceği kaydedildi.

Kent genelinde, 15 bin polisin, 3 polis helikopterinin ve 120 TOMA'nın görev yapacağı, ayrıca gerek duyulması halinde iç hizmetlerde mesai yapan personelin de anında sahada görevlendirileceği bildirildi.

AA

Okunma Sayısı: 1831
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı