"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

23 Mart özel sayımız yoğun ilgi gördü

25 Mart 2023, Cumartesi
Gazetemizin 23 Mart özel sayısı Ankara’nın dört bir tarafında dağıtıldı. Beğeni ile karşılanan özel sayımıza ilgi de yoğun oldu.

ANKARA - AHMET TERZİ

Yeni Asya’nın Bediüzzaman’ın vefat yıldönümü için hazırladığı 23 Mart özel sayısı Ankara’nın dört bir tarafında dağıtıldı.

Beğeni ile karşılanan özel sayımıza ilgi de yoğun oldu. Ankara’da Cebeci, Sincan, Pursaklar, Keçiören, Aydınlıkevler gibi bölgelerde ücretsiz dağıtılan özel sayımız esnaflar başta olmak üzere sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlara dağıtıldı. Bediüzzaman’ın ismini duyduğunu söyleyen bir vatandaş, Yeni Asya’nın bu özel sayısı ile onu tanıma fırsatı bulacağını ifada etti. 

***

23 MART 2023 tarihli e-gazetemizi bu linki tıklayarak ücretsiz indirebilirsiniz:

YENİ ASYA'NIN 16 SAYFALIK BEDİÜZZAMAN ÖZEL SAYISINI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

***

Bediüzzaman’dan Allah razı olsun

M. İSMAİL TEZER - İSTANBUL

Gazetemiz Yeni Asya’nın 23 Mart Bediüzzaman Özel Sayısı, İstanbul’a da dağıtıldı.

Tanıtım maksadıyla gazete dağıtılan bölgelerden biri de Şirinevler civarı oldu. Gazemizin dağıtıcıları şöyle konuştu: Hediye gazeteleri bazı esnaf ve evlere dağıttık. Güzel diyaloglar oldu hamdolsun. Esnaflar çok güzel karşıladı. ‘Allah Bediüzzaman’dan razı olsun’ diyenler, Üstadın resmini göstererek ‘İşte memlekete böyle adamlar lazım’ diyenler, ‘Allah mekânını Cennet eylesin, biz Bediüzzaman’ı çok severiz’ diyenler, ‘Bu gazete her gün çıkıyor mu ne güzel diyenler!’ oldu, elhamdülillah...” 

Etiketler: bediüzzaman, yeni asya
Okunma Sayısı: 2105
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı