"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

28 Şubat’ın yeni versiyonunu yaşıyoruz

28 Şubat 2021, Pazar
28 ŞUBAT’IN 24. YILINI GERİDE BIRAKAN TÜRKİYE, 15-20 TEMMUZ SÜRECİ VE TEK ADAM REJİMİYLE , ÇOK DAHA AĞIR VE VAHİM HAK İHLALLERİNİN YAŞANDIĞI BİR ORTAMA SÜRÜKLENDİ.

28 Şubat’ta defalarca Meclis gündemine getirildiği halde kamuoyu tepkisi sebebiyle hayata geçirilemeyen tasfiyeler, 15-20 Temmuz sürecinde çıkarılan OHAL KHK’larıyla uygulamaya konuldu ve yüzbinlerce insan sorgusuz sualsiz, savunmaları dahi alınmadan ve bütün hakları alınarak görevden ihraç edildi.

28 Şubat’ta doğrudan askerî vesayetin baskısı altında birçok tartışmalı karara imza atan yargı, 20 Temmuz sürecinde de iktidarın ve tek adam rejiminin müdahaleleriyle, hukuka  ve vicdana uygunluğu çok tartışılan ve ağır mağduriyetlere yol açan kararlar verdi ve vermeye devam ediyor. 15 Temmuz darbecileriyle hesaplaşma gerekçesiyle yapılanlar, darbeyle de, terörle de ilgisi olmayan birçok kişinin mağduriyetine sebep oldu. 

Etiketler: 28 Şubat, yeni versiyon
Okunma Sayısı: 6524
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Bey

    2.3.2021 10:02:00

    28 şubatcılara isyan etmiştik. Gördükkü o günün magdurları!! Buğünün zalimleri. O gün 28 şubatcılara yanlış yapmışız onlardan özür dilerim. gerçegi gören onlarmış.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı