"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

8 askeri öğrenciye daha tahliye

07 Temmuz 2022, Perşembe
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki (FSM) olaylarla ilgili davada müebbet hapis cezası alan askeri öğrenciler hakkında Yargıtay’ın verdiği bozma kararı sonrası yapılan yeniden yargılamada sekiz öğrenci hakkında tahliye kararı verildi.

Bu kararla birlikte FSM’deki olaylarla ilişkin davada tutuklu askeri öğrenci kalmadı. Davadaki avukatlardan Ayça Çiçek kararı, sosyal medya hesabından “Bugün düzenlenen Tensip Zaptı ile FSM dosyasında tutuklu kalan 8 öğrenciyi de yerel Mahkeme serbest bıraktı” mesajıyla duyurdu. Yargıtay’ın bozma kararı sonrası 27 Mayıs’ta yedi askeri öğrenci tahliye edilmişti. Dosyada sekiz tutuklu askeri öğrenci kalmıştı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2337
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • galip

    7.7.2022 18:44:59

    masumlar adına sevindirici bir haber, devamı gelir inşallah. peki heba olan onca yıl ve hayaller. ya yaşatılan onca zulm,eziyet ve işkenceler. onlar ne olacak ? Allah"ım adaletine sığındık !

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı