"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ABD ve Rusya’ye niye tepki yok?

18 Mayıs 2022, Çarşamba 20:07
Türkiye’nin İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği kapsamında kullandığı sert söylemlerini eleştiren eski NATO Temsilcisi Fatih Ceylan, “YPG’ye sadece İsveç mi destek veriyor; ABD ve Rusya’ya neden benzer tepki gösterilmedi” dedi.

NATO üyeliği için ‘görüş birliği’ ilkesinin geçerli olduğunu dile getiren Ceylan, “Görüş birliğine katılmadığınız zaman o kararı kabul edemezler. Danışmalar sonucu ortaya çıkan orak paydalar üzerinden karar alınır. Dolayısıyla Türkiye itiraz ederse İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği suya düşer bu açık ve net bir gerçektir” dedi. Ceylan, Türkiye’nin terörist olarak gördüğü YPG konusundaki hassasiyetinin önceden oturulup konuşulması gerektiğini ifade ederek, “Keşke başta konuşulsaydı” dedi.

Okunma Sayısı: 1202
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı