"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Abdurrahman Dilipak'tan üstü kapalı tehdit

18 Kasım 2014, Salı 15:28
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "Bazı gerekçeler de insanı aşağılayan, gerizekalı yerine koyan havalar yok mu?" satırlarıyla siyasileri eleştirdi.

Dilipak'ın 'Ak Saray' başlıklı o yazısı:

Bizimkilerin de abuk subuk birtakım atamaları, işleri olmuyor değil. Onları da bir kenara not ediyoruz.. Kimsenin haram kursaklarının, uçkurunun, hakedilmedik makamlarının kefili değilim.. “Bizimkilerdendir” diye “iyi çocuk” olduklarını söyleyerek yalancı şahidlik de yapamam!

(...)

Bu sitemim, kime, kimlere belli! Kimse yaptığı yanlışı savunmasın. Birtakım sudan bahanelerin arkasına saklanmasın.. Allah’tan korkmak, kuldan utanmak gerekiyor.. Eğer bu işler böyle devam edecek olursa, hep böyle örtülü yazacak da değilim.. Bir de siyasiler, ne dedikleri kadar, nasıl anlaşıldıklarını, nasıl görüldüklerini hesaba katsalar ne iyi ederler.. Hani bir de ulaşılmaz olmuyorlar mı? “Ben yaptım oldu” anlayışı.. Bazı gerekçeler de insanı aşağılayan, gerizekalı yerine koyan havalar yok mu?

O ağaç kurtlarını uyarıyorum.. O tuzu kuru malum sermaye ve siyaset baronlarını, o devlet memurlarını kasdediyorum.. 

Demem o ki, olup bitenleri bilmiyor değiliz. Çok olmaya başladınız ama. Hep böyle susacak da değiliz..

Yazının tamamı için tıklayınız.

Okunma Sayısı: 3586
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mirac

    18.11.2014 23:56:44

    Bu kadarda eleştirmeyelim canım.Birazda hüsn-ü zan edelim. özü pak olmasa da en azından dili pak.

  • HÜSEYİN İLHAN

    18.11.2014 18:03:05

    Eğer gerçekten DİLİN PAK olsaydı şu şekilde alenen ve açıkça haykırman lazımdı.65 Yaş üstü insanımıza toplu taşımada ücretsiz seyahat hakkını neye,hangi şer'i ve hangi hukuka isnad ederek yaptı eyyamcılar.Sn.Abdurrahman bey eğer islam hakkkını savunuyorsasnız bir saniye durmayıp bunu haykırınız.Tuzu kuru ticaret erbabları sizin malınızı 65 yaş üstüne ücretsiz vereceksiniz deseler hanginiz verir.Zengin mi,ihtiyaç sahibimi diye sormazmısınız.EEEY ALLAHIM SİYASET PSİLİKLERİ İÇİN BENİM MALIMI PEŞKEŞ ÇEKENLERİ SANA HAVALE EDİYOR,SENİN ADALETİNE SIĞINIYOR VE GÜVENİYORUM.SEN BU HAKSIZLIĞI YAPANLARIN ,HARAMI HELAL,HELALİ HARAM GİBİ GÖSTERENLERİ ............... HASBÜNALLAHİVENİĞMELVEKİLL DİYEREK sana havale ediyorum .

  • Ali Cansız

    18.11.2014 16:06:23

    Abdurrahman bey, hangi yetkili işini görmedi acaba da böyle üstü kapalı tehdit ediyorsun?

  • halil

    18.11.2014 15:52:55

    Günaydın DİLİ...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı