"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adalet arayışımız sürüyor

28 Haziran 2019, Cuma 21:00
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam TBMM’de yaptığı basın toplantısında ‘Adalet Yürüyüşü’nün ikinci yılını doldurduğunu hatırlatarak adalet arayışının sürdüğünü belirtti.

İslam, “İki yıl önce Türkiye’de bir ilk gerçekleşti ve CHP lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, toplumun farklı kesimlerden insanların katılımıyla Ankara’dan İstanbul’a “Adalet Yürüyüşü” gerçekleştirdi. Bu yürüyüş hukuk ve adaletin lağvedildiği koşullarda gerçekleşti. İkinci yıldönümünde adalet arayışımız sürüyor. Bildiri imzaladığı için işinden atılan ve hapse gönderilen akademisyenler, iktidarın hoşuna gitmeyen yorumları nedeniyle cezaevlerinde tutulan gazeteciler, tamamen soyut bir örgüte iltisak suçlamasıyla çocuklarıyla birlikte hapse atılan kadınlar, öğretmenler, sıradan insanlar… Tam hukuksuzluk hallerinin ardı arkası kesilmiyor. Adalet yürüyüşünü gerektiren şartların bir ayağında iktidar duruyorsa da, diğer ayağında onun medyası ve trol fabrikası var. Adalet Yürüyüşü’nün devamı ve sonucu sorulurdu. 23 Haziran’da tekrarlanan İBB Seçimi bunun cevaplarından biridir.

Haber Merkezi

Etiketler: cihangir islam
Okunma Sayısı: 2999
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı