"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ahmet Taşgetiren: Erdoğan 80 milyonun değil, yüzde 51.4’ün temsilcisi

19 Nisan 2017, Çarşamba 17:04
Star yazarı Ahmet Taşgetiren, ‘cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi’ yüzde 48.82 “hayır” oyuna karşılık yüzde 51.18 “evet” oyuyla kabul edilmesiyle ilgili olarak “Referandumda sayın Cumhurbaşkanı da bir cenahta konuşlandığı için, kaçınılmaz olarak yüzde 51.4’ün temsilcisi gibi görünüyor” dedi.

 Ahmet Taşgetiren’in ‘80 milyonun Cumhurbaşkanı’ başlığıyla yayımlanan (19 Nisan 2017) yazısının bir bölümü şöyle:

“Referandumda oyların farklılaşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kişiliğinin çok belirleyici olduğunu söylemek yanlış olmaz. Evet’lerin aldığı sonuçta sayın Cumhurbaşkanı’nın etkisi zaten teslim edilen bir husus. Hayır’larda Erdoğan’a tepkinin etkisi de gözardı edilemez. Belki de, yeni sistemle gelen sürecin en kritik meselesi bununla ilgili. Cumhurbaşkanı ne kadarını temsil etmiş olacak? Başlığa “80 milyonun Cumhurbaşkanı” ifadesini koydum. Belki hiçbir zaman böyle bir temsil olmayacak. Dünyada da böyle yüzde yüz bir temsil söz konusu değil.”

 

Etiketler: ahmet taşgetiren
Okunma Sayısı: 6756
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • recep günay

    20.4.2017 08:34:33

    Cumhurum ama başım yok

  • kubilay

    19.4.2017 22:30:38

    aynı cümleleri ifade edecektim yorum yazan selahaddin kardeşim benden evvel davranmış.teşekkürler kardeşim.hadiste buyrulmuştur ki"MİNEL KALBİ İLEL KALBİ SEBİLA"

  • Selahattin

    19.4.2017 20:39:26

    Erdoğan'ı hiçbir zaman CB olarak görmedim. Görmeyeceğim...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı