"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan açıklama

08 Nisan 2019, Pazartesi 17:48
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul'daki itiraz sürecine ilişkin ''Geçersiz oyların yüzde 88,5'i sayıldı an itibariyle 5 bin 69 oy aleyhimize kaydedilmiş gözüküyor'' dedi. Yavuz, ''11 bin 186 kişinin ikamet kaydının Büyükçekmece'ye getirildiğini tespit etmiş bulunmaktayız'' ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, yerel seçim sonuçları ve itiraz sürecine ilişkin açıklama yaptı.

''Geçersiz oyların sayımından AK Parti lehine 5 bin 69 oydur. Yüzde 88,5'i sayıldı an itibariyle 5 bin 69 oy aleyhimize kaydedilmiş gözüküyor. Oyların tümünün sayımı geldi ekrana oyların tümünün yüzde 5,9'u sayılmış.  Yüzde 6'lık bir oran sayılmıştır onun dışındakiler duruyor yüzde 94'ü. Yüzde 94'ü de sayılsın diye kalan tüm ilçelerde de sayım yapılsın diye YSK'ya gittik dün. Nasıl karar verilir bilemeyiz ama bütün oylar sayılsın istiyoruz.

Bu sayımlarla sonuç 29 binler 15 binlere şu anda 14 bin küsürlere inmiş durumda. 1 Nisan'da 29 bin olan (fark), 2 Nisan'da 24 bine, 3 Nisan'da 21 bine iniyor ve böyle devam ediyor, 19 bin, 18 bin, 17 bin, 15 bin ve bugün 14 binleri gördü.'' dedi.

 

 

NTV

Etiketler: seçim2019, itiraz
Okunma Sayısı: 2410
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı