"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’nin KHK açmazı

02 Ekim 2019, Çarşamba 18:30
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) ilk gündemlerinden biri olması beklenen yargı paketinde “15 Temmuz sonrası işten atılan KHK’lılara af” konusunun yer almayacağı belirtildi.

KHK’lılar Ankara’da buluşuyor

Euronews’in haberine göre, AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Meclis’in açılış gününde, “Öyle bir şey olmaz” diyerek hükümetin politikasına açıklık getirdi. Bostancı, özel bir televizyonda gazetecinin “KHK’lılara af gelecek mi?” sorusuna şu şekilde cevap verdi: “Öyle bir şey olmaz. Bu işin propagandası ile hukuk temelindeki uygulaması, şüphesiz birbirinden farklı olacaktır. KHK’lılar diye bir grup yok. Çok farklı nitelikler taşıyan insanlar var. Kimisine ilişkin delil bulunamamış beraat etmiş ama devlet aklında bir şüphe kalmış, onunla çalışmak istemiyor meselâ. Kimisi için, hakikaten herhangi bir bir şey yok, tanıklar üzerinden suçlamalar olmuş... Bunları birbirinden ayırmak için mekanizmalar kurduk. Bunlar kolay işler değil. Terörle mücadele ediyorsun, ucu bucağı belli olmayan bir örgütle mücadele ediyorsun.” AKP hazırladığı yargı reformunu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile paylaşmıştı.

Etiketler: khk
Okunma Sayısı: 8748
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Beyazıt Göker

    3.10.2019 06:49:44

    Adalet diyeceksin Devlet diyeceksin ama hakkı halkı hukuku siyasete kurban edeceksin Naci bey Tarih seni bu insanlar seni altın harflerle yazacak Ha hukuk fakültelerde bu konuşman misal olarak anlatilinca acaba torunlarin ne diyecek Bravo iyi not aldin akp seçmeni den O seni kurtaracak

  • ayhan

    2.10.2019 20:36:24

    ne günlere kaldık bu açıklamaya eski ZAMAN gazetesi yazarı yapıyor... şğphesi varmış.... önce kendini üzerindeki delilleri konuşsun... o gazetede nasıl köşe uazarı oldu kimlerle temas kurdu aldı kimlerle....

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı