"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KHK’lılar Ankara’da buluşuyor

01 Ekim 2019, Salı 17:31
Olağanüstü Hal (OHAL) döneminde yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnameler ile ihraç edilen kamu çalışanları 5-6 Ekim tarihlerinde Ankara Yılmaz Güney Sahnesi’nde “KHK’lılar Büyük Buluşması” gerçekleştirecek.

“Hukuk Düzleminde KHK’lı Sorunlarının Tartışılması”, “KHK’ların Yol Açtığı Sosyal Psikolojik Ekonomik Sorunlarının Yansımaları”, “Hukuk Masası”, “Serbest Kürsü”, “Sokak Eylemleri”, “Örgütle Direnmek”, “Sosyal Medya Eylemciliği ve KHK TV” ile “Adil Yargılanma Hakkı Yasa Önerisi – KHK’lılara İlişkin Köklü Çözüm Önerileri” başlıkları altında oturumlar yapılacak. Gazete Duvar’ın haberine göre, Siyasi partilerin temsilcilerinin davet edildiği buluşmada KHK eylemleri düzenleyen aktivistlerin deneyimlerini aktaracağı konuşmaların yanı sıra İçişleri Bakanlığı tarafından yerine kayyım atanan Van Belediye Eş Başkanı Bedia Özgökçe Ertan, Cumartesi Anneleri, tutuklu askeri okul öğrencilerinin anneleri Melek Çetinkaya, Aylime Aslı Demir, Nurşen Türkmen ve kapatılan Gündem Çocuk Derneği’nden Ezgi Koman da KHK sürecinde yaşadıklarını anlatacak.

Etiketler: khk
Okunma Sayısı: 6589
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı