"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP Sözcüsü Çelik: Dünyanın her yerinde insanlık suçudur

26 Aralık 2018, Çarşamba 20:13
AK Parti Sözcüsü Çelik, "Bakan Çavuşoğlu ve Akar ile MİT Başkanı Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, cumartesi Rusya'da olacak." dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında "Bakan Çavuşoğlu ve Akar ile MİT Başkanı Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, cumartesi Rusya'da olacak." dedi.

Devlet Bahçeli'nin bugünkü açıklamalarını değerlendiren Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız, bundan büyük bir memnuniyet duyduğunu telefonla arayıp Sayın Bahçeli'ye bildirdi, tebrik ve teşekkürlerini iletti." ifadesini kullandı.

Çelik, FETÖ'nün devletin tüm birimlerinden kazınması konusunda AK Parti ile MHP arasında yüzde 100 bir görüş birliği söz konusu olduğunu belirtti.

Çelik, "AK Parti iktidara geldiği günden beri pekçok siyasi müsveddeyi temize çekmiştir, 31 Mart akşamı da Sayın Kılıçdaroğlu'nu temize çekecektir." açıklamasında bulundu.

"Boyu Cumhurbaşkanımızı eleştirmeye yetmez"

Çelik, Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in Cumhurbaşkanına yönelik sözlerine ilişkin, "Eleştiri kapsamında değerlendirilmesi söz konusu değildir, dünyanın her yerinde insanlık suçudur." dedi.

İsrail Adalet Bakanı Şaked'in açıklamalarına da cevap veren Çelik, "İsrail Adalet Bakanının boyu, Cumhurbaşkanımızı eleştirmeye yetmez." diye konuştu.

Çelik, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'un da yıl başından sonra Türkiye geleceğini açıkladı.

AA

Okunma Sayısı: 1743
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı