"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Allah bütün masumların yardımcısı olsun

11 Ocak 2018, Perşembe 00:15
Tutukluluğunun 316. gününde ailesiyle haftalık görüş gerçekleştiren Nur cezaevine bebeğiyle yeni giren bir anneyle karşılaşmasını anlattı.

Nur’un yeni koğuşunda kalan kişiler arasında yeni tutuklanan bir anne Nur’a kucağında ki bebeğini gösterip şöyle demiş; “Daha önce sizi gazeteden görüp takip etmeye başlamıştım. Şimdi bende buradayım” deyip kucaklaşmışlar. Görüşü anlatan Recep Kılınç şunları söyledi; “Eşimin tutukluluğunda bugün 316. gün yine ailecek görüşe katıldık. Nur’a moral vermeye çalıştık. Sağlığı yerinde olduğu için Allah’a hamdolsun. İnşaallah en kısa zamanda bize de tahliye nasip olur ve eşim özgürlüğüne kavuşur. Görüş esnasında küçük çocukları özellikle bebekleri görmek bizi çok daha üzdü. Bütün masumların ve yakınlarının Allah yardımcısı olsun. Nur ‘süre uzadıkça zorlanıyorum, bana duâ eden herkesten duâlarını arttırmalarını rica ediyorum. Duâ eden herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum, selâmlar” dedi.”

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 5277
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ali

    11.1.2018 11:08:42

    ALLAH Zalimleri kahru perişan etsin

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı