"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara’da şafak vakti 2. IŞİD operasyonu

28 Temmuz 2015, Salı 10:05
Ankara'da terör örgütlerine yönelik operasyonlar sürüyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri sabah saatlerinde IŞİD mensuplarına yönelik nokta adreslere baskın yaptı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM ekipleri, Özel Harekat ekipleriyle beraber Keçiören ilçesinde belirlenen adreslere şafak operasyonu yaptı. Sabah saatlerinde emniyet binasından ayrılan ekipler istihbarat neticesi belirlenen çok sayıda adrese baskın yaptı. Adreslerde arama yapılırken birçok zanlının gözaltına alındığı öğrenildi.

Keçiören, Ayvalı Mahallesi’nde bir binaya gelen ekipler önce evin etrafını kuşattı. Ardından ikamete giren ekipler yaklaşık 3 saat dairede arama yaptı. Dairede aramanın bitmesinin ardından gözaltına alınan bir zanlı emniyet aracına bindirildi. Zanlı ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Operasyonla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Okunma Sayısı: 1615
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı