"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aranan zanlı sahte pasaportla yakalandı

15 Ekim 2015, Perşembe 08:17
İstanbul'da ele geçirilen molotof kokteylleri ve bir av tüfeğinde parmak izi tespit edilen zanlı Adnan Menderes Havalimanından sahte pasaportla yurtdışına çıkmak isterken yakalandı.

İstanbul Gülsuyu Mahallesi'nde ele geçirilen molotof kokteylleri ve bir av tüfeğinde parmak izi tespit edilen zanlı, İzmir Adnan Menderes Hava Limanından sahte pasaportla yurtdışına çıkmak isterken yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda pasaport kontrolü yapan polis ekipleri, İzmir'den Belçika'ya gitmeye çalışan Bulgaristan vatandaşı Ninov Emil Dilkor adına düzenlenmiş pasaportun sahte olduğunu belirledi.

Adnan Menderes Hava Limanı Adli Hizmetler Büro Amirliğinde sorgusu yapılan kişinin İstanbul Gülsuyu Mahallesi'nde 21 Temmuz'da ele geçirilen 60 molotofkokteyli ve bir av tüfeğinde parmak izi tespit edilen Selim Ö. (24) olduğu anlaşıldı.

Hakkında "resmi evrakta sahtecilik" suçundan işlem yapılan Selim Ö, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ndeki sorgusunun ardından İzmir Adliyesi'ne sevk edildi. 

Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA

Okunma Sayısı: 1516
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    15.10.2015 08:54:53

    "Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı." hukuk anlayışınız batsın! Ne yapması gerekiyor bu adamın, hapse atılması için!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı