"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askere 'Anneler Günü' sürprizi

10 Mayıs 2016, Salı 11:35
Sivas'ın İmranlı ilçesinde vatani görevini yapan jandarma er Mehmet Ali Coşkun'a, komutanları 'Anneler günü' sürprizi yaptı.

İmranlı Jandarma İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kızıldağ Jandarma Karakol Komutanlığı emrinde vatani görevini yapan jandarma er Mehmet Ali Coşkun'un Kütahya'da yaşayan ailesi Kızıldağ Jandarma Karakol Komutanlığına davet edildi. İlçeye gelen askerin anne- babası, Sakine- İsa Coşkun ile nişanlısı Neslihan Çakır, nöbet tuttuğu sırada Mehmet Ali Coşkun ile buluşturuldu. Arkasını döndüğünde ailesini ve sevdiklerini karşısında gören asker ile annesi duygusal anlar yaşadı. Anne Coşkun gözyaşlarına hakim olamadı. Coşkun ailesi ile keyifli bir gün geçirirken, anne Sakine Coşkun, jandarma teşkilatına gösterdikleri hassasiyet nedeni ile teşekkür ederek, "Şimdiye kadar geçirdiğim en güzel anneler günü oldu" ifadelerini kullandı.

DHA

Okunma Sayısı: 2684
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı