"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ATM düzeneğiyle dolandırıcılık yapan şahıslar tutuklandı

19 Mayıs 2015, Salı 11:37
Mersin'in Anamur ilçesinde bir bankaya ait ATM'ye düzenek yerleştirerek vatandaşların kart bilgisini kopyalayıp hesabından para çektikleri iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, son bir ay içerisinde vatandaşların bilgisi olmadan hesaplarından para çekilmesiyle ilgili Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Çalışma sonucu ATM'lere düzenek yerleştirerek vatandaşların bilgisi olmadan hesaplarından para çekildiği belirlendi. Paraların çekildiği ATM'yi takibe alan ve ATM'nin yanında 2 şüpheliyi fark eden polis, şahısları malzemeleriyle yakaladı. 

Gözaltına alınan A. S. (47) ve E. G. K. (31) emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

AA

Okunma Sayısı: 1636
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı