"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Elvan'ın korumaları yayaya çarptı

05 Mart 2017, Pazar 10:06
Karaman'da Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı karşılamaya giden korumaların içerisinde bulunduğu aracın çarptığı yaya, ağır yaralandı.

Kaza, saat 22.45 sıralarında Piri Reis Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Bir dizi ziyaret için Karaman'a gelecek olan Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan'ı karşılamaya giden korumaların içerisinde bulunduğu 06 ZUS 64 plakalı araç, yolun karşısına geçmeye çalışan 59 yaşındaki İbrahim Ethem Kaya'ya çarptı. Kazada, ağır yaralanan Kaya'ya ilk müdahaleyi koruma ekipleri yaptı. 

Kaya, çağırılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

DHA

Etiketler: lütfi elvan
Okunma Sayısı: 1235
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı