"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Gül’e: ‘Söylediklerinizi savunanları tutukladılar’

07 Ocak 2020, Salı 01:51

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün ‘FETÖ davalarında yargı sulandırılıyor mu’ eleştirilerine yaptığı “Milletin beklentisi bu işin sulandırılmaması, eksik yanlış kabul edilemeyecek kararların olduğu, özensiz bazı hususların yaşandığını düşünüyorum. Bunların hiç olmaması lazım. Yargıtayın son mercide karar vermesi gerek. Biz yargıç değiliz. Adil olmak ve görünmemiz gerekiyor. Herkes FETÖ’cü olsun aradan ben sıyrılayım diye bekliyor FETÖ’cüler (...) Yargı kılı kırk yararak masumla suçluyu ayırt etmeli. FETÖ mücadelesinde çuvala herkesi koymak yanlış. Selam vermişti, burs almıştı v.s. Tüm bunları FETÖ’cü çuvalına atarsanız zaafiyet ortaya çıkar. Yargı da yeni yargı paketi ile daha adaletli ve hatasız bir süreç işletebilir” açıklamalarına tepki geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Gizay Dulkadir, “Metni tam olarak okudum. Sayın Bakana kötü bir haberim var; yargı bırakın bu şekilde yargılama yapmayı, bu söylediklerinizi savunanları bile tutuklayıp ceza yağdırdı. Allah aşkına bir gün adliyeye gelin bir Avukat odasına girin ve çayımızı için. Tek ricam budur” dedi.

İstanbul – Yeni Asya

 

Okunma Sayısı: 4532
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İbrahim

    7.1.2020 08:43:23

    Sayın Gül sanki biz farklı ülkelerde yaşıyoruz ve siz farklı bir ülkenin adaletinin başindasınız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı