"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bandırmaspor takımına ait otobüse ateş açıldı

17 Mayıs 2016, Salı 09:08
İstanbulspor ile oynayacağı Play Off karşılaşması için İstanbul'a gelen Bandırmaspor takımına ait otobüse, takımın kamp yaptığı otelin önünde silahlı saldırı yapıldı. Otelin önünde park halindeki otobüse 8 kurşun isabet etti.

Otobüs kullanılmaz hale gelirken, saldırgan veya saldırganlar olay yerinden kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Olay, gece saat 02.00 sıralarında Güngören'de bulunan bir otelin önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Türkiye 2. Lig Play Off Yarı Final Beyaz Grup ilk maçında İstanbulspor'u 1-0 yenen Bandırmaspor takımı rövanş maçını oynamak için dün İstanbul'a geldi. Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan otelde kampa giren Bandırmaspor takımının, otel önünde park halindeki otobüsüne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler kurşun yağdırdı. Silah seslerine çıkan otel görevlileri durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Otel görevlileri saldırı sonrası takım yöneticisini de uyandırarak haber verdi.

POLİS DETAYLI İNCELEME YAPTI

Polis ekipleri saldırı sonrası otobüsünün etrafına emniyet şeridi çekerek inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri otobüse 8 kurşunun isabet ettiğini belirledi. Ayrıca, polis ekipleri olay yerinde de çok sayıda boş kovan tespit etti. Otobüsün zarar gördüğü ve hareket etmediği öğrenilirken, olay yeri çalışması sonrası polis ekipleri, delilleri tek tek delil torbasına koydu. Polis ekiplerinin çalışmaları yaklaşık 2 saat sürdü.

BİZ EN GÜZEL CEVABI SAHADA VERECEĞİZ

Bandırmaspor kulup müdürü Mehmet İlban, "Saat 02.00 civarlarıydı, önce iki el bir silah sesi geldi. Bir on dakika sonra 6 el daha silah sesi geldi. Biz o sırada aşağı indik, zaten kapıdaki vale de bizi aradı. İndiğimizde arabada 6 el kurşun izi vardı. En önemlisi de arka tarafa gelmiş bir tanesi, araba çalışmıyor durumda. Allah'tan buradan geçen birisi yok, kimsenin canına değil bizim malımıza geldi. Kimsede bir şey yok Allah'a şükür. Araç birimimize ait, kulüp otobüsümüz. İçinde kimse yoktu, herkes uyuyordu Allah'a şükür kimse duymadı. Yarın da duyurmamaya çalışacağız, önemli bir maçımız var. Bu sosyal medya denen şeyde kulüp başkanının açıklamalarından sonra demek ki birileri gaza gelmiş. Ağza alınmayacak sözlerle kulübümüze saldırı yapmış sosyal medyadan. Herhalde buna gaza gelen bir kaç kişi bunun şeyiyle böyle bir saldırı gerçekleştirdiler. Biz en güzel cevabı sahada vereceğiz inşallah. Burada 3 puan galibiyet alıp Kayseri'ye finale gideceğiz. Takımın başındayız burada, bir yönetici arkadaşımız ve şoförümüz burada ifade veriyor. Diğer yöneticilerimiz sabah gelecek. Yarın başka bir otobüs bulup maça öyle gideceğiz" dedi. Saldırı sonrası çok yönlü soruşturma başlatan polis ekipleri, olaya karışan saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

DHA

Etiketler: bandırmaspor
Okunma Sayısı: 1478
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı