"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Barikat kurarak caddeyi trafiğe kapatan gruba polis müdahale etti

03 Nisan 2015, Cuma 09:46
Ataşehir’de, barikat kurarak caddeyi trafiğe kapatan gruba polis müdahale etti. Ara sokaklardan polise taş ve molotofkokteyli atan terör örgütü yandaşlarına polis biber gazı ve tazyikli suyla karşılık verdi.

Terör örgütü DHKP-C’ye yönelik operasyonlara tepki gösteren bir grup, saat 21.30 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi 3001 Cadde üzerinde toplandı. Yola barikat kurarak ateş yakan maskeli şahıslar, caddeyi trafiğe kapattı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda zıhlı polis aracı ve TOMA sevk edildi. Grup, polisin müdahalesiyle ara sokaklara kaçtı. Yeniden toplanan şahıslar polise taş ve molotofkokteyli ile saldırdı. Polis ekipleri de gruba biber gazı ve TOMA’lardan sıkılan tazyikli suyla müdahalede bulundu. Polisn attığı biber gazından yoldan geçen sivil vatandaşlar da etkilendi. Gazdan etkilenen bir kadını diğer vatandaşlar bölgeden uzaklaştırdı. Olaylar gece yarısına kadar devam etti.

Etiketler: barikat, cadde, trafik, dhkpc, eylem
Okunma Sayısı: 1064
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı