"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Basın kartları bekleniyor

02 Temmuz 2019, Salı 19:16
Başbakanlık Basın Enformasyon Genel Müdürlüğünün Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına bağlanmasının ardından dağıtımı durdurulan “sarı” basın kartları, gazetecilere verilmeye başlandı.

Gerçek Gündem’in haberine göre, gazetecilerin uzun zamandır beklediği basın kartları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından Cumhurbaşkanlığı muhabirlerine dağıtıldı. Yeni basın kartları, önce yabancı basın mensuplarına ardından basın kuruluşlarının Cumhurbaşkanlığı muhabirlerine verildi. Diğer basın mensuplarına bu ay içinde verilmesi beklenen basın kartlarının rengi de değişti. Turkuaz ve pembe rengin kullanıldığı yeni basın kartının rengi konusunda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun’un, “Sorumluluk bende. Sarı renk gibi bu renk de kabul görecektir” dediği öğrenildi. Eski basın kartının arka fonunda dünya silueti varken yeni basın kartında iletişim başkanlığı yazısı kullanılıyor. 

Etiketler: basın kartı
Okunma Sayısı: 2851
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı