"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Basında ayrımcılık bitsin

10 Ocak 2021, Pazar
Bir Çalışan Gazeteciler Günü daha basına ayrımcı uygulama ve baskıların sürdüğü bir ortamda idrak ediliyor.

RESMî İLAN, BASIN KARTI VE GRİ PASAPORT AYRIMCILIĞI

2021’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde de basına baskılar artarak devam ediyor; birçok gazeteci haber ve yazılarından dolayı yargılanıp ceza alıyor ve tutuklanıyor; resmî ilan, basın kartı ve gri pasaporttaki hukuksuz, keyfî ve ayrımcı uygulamalara hâlâ son verilmiş değil; muhalif kanallara ağır cezalar yağdırılıyor.

YANDAŞA DESTEK, MUHALİF GÖRDÜĞÜNE BASKI

İktidarın kendisine bağladığı medyayı her türlü imkânla desteklerken, muhalif gördüğü ve biat ettiremediği basına yönelik baskıcı ve ayrımcı uygulamaları ağırlaştırarak devam ettirmesi, Türkiye’yi demokratik hukuk devletinin temel değerlerinden daha da uzaklaştırıyor.

Etiketler: basın, ayrımcılık
Okunma Sayısı: 2832
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Sezai MUMCU

    10.1.2021 23:40:14

    BASIN KARTININ verilmesinin HIKMETI sudur ki; kanunlar önünde basin meslegini icra edecek hicbir engel olmayarak görevi basinda bulunan HAK SAHIBININ bu HAKKI bila kayd us sart uzatilmali/yenilenmeli ve buna bagli GRI PASAPORT ISLEMLERI icin de KEYFI bugün git yarin gel OLMAMALI!!!

  • Hüseyin İlhan

    10.1.2021 14:01:45

    28 ŞUBAT Zulmü için hep beraber haksızlık olmasın,hukuka uyulsun,adalet yerine gelsin dediğimiz insanların bir kısmı bugün o haksızlıkların,hukuksuzlukların kat be kat fazlasını yapmaları ve bunada kendi kıt akıllarına göre kılıf uydurmaları gerçekleri gizlemekten uzak. Parti ismini adalet ve kalkınma demekle bunların olmadığını dünya gördü amma tarafgirliğe boyanmış kalpleri taşlaşmış olanalr ne acıki bu yapılan haksızlıklara dur demek bir yana bilakis destek vererek zalimin zulmüne ortak oluyorlar. KESER DÖNER SAP DÖNER,BİRGÜN HESAP DÖNER,

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı