"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bayrak üstünde lahmacun tartışmaya yol açtı

25 Şubat 2015, Çarşamba 13:38
KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun bir ziyareti sırasında konuşma yaptığı masadaki bayrağın üzerine lahmacun ve ayran konduğunu gösteren fotoğraf tartışma meydana getirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun geçtiğimiz günlerde Lefkoşa'da yaptığı ziyaretler sırasında çekilen bir fotoğraf sosyal medyada tartışma meydana getirdi. Eroğlu'nun konuşma yapacağı masanın üzerine Türk bayrağıyla birlikte KKTC bayrağı seriliydi. Ancak masanın üzerine lahmacun, ayrandan oluşan ikramlar servis yapılınca ortaya tartışma meydana getiren görüntüler çıktı. 

Bayrağın üzerinde lahmacun konulması sosyal medyada da en çok paylaşılan iletiler arasına girdi. Hem Türk hem KKTC bayraklarının 'sofra bezi' gibi kullanılması eleştirildi.

Okunma Sayısı: 1340
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı