"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BEDAŞ elektrik kesintileri için özür diledi

05 Ocak 2016, Salı 20:27
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), özellikle kar yağışıyla birlikte gündeme gelen elektrik kesintileri nedeniyle mağdur olan abonelerden özür diledi.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), bakım ve onarım çalışmalarının da 10 Ocak gününe kadar ertelendiğini duyurdu.

BEDAŞ'tan yapılan “Kamuoyuna Duyuru!” başlıklı açıklamada şöyle denildi:

"Olumsuz hava koşullarının devam ettiği süre boyunca abonelerimizi etkileyen arıza sayısını ve kesinti sürelerini azaltmak için rutin uygulamaların dışında tedbirler alınmıştır. 10 Ocak tarihine kadar tüm planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmaları iptal edilmiştir. Bu çalışmalar için yapılacak kesintiler ileriki tarihlere ertelenmiştir.

Olumsuz hava koşulları, altyapının eskimesi, deformasyonu ve aşırı tüketimi sonucu artan arızalar nedeniyle gerçekleşen kesintilerde mağdur olan tüm abonelerimizden özür diliyoruz. Tedbir kapsamında, 30 Aralık 2015 Çarşamba gününden başlayarak ekip ve araç sayıları iki katına çıkarılmıştır. Ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürmektedir."

AA

Okunma Sayısı: 988
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı