"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BİK’ten ortak manşete uyan gazetelere teşekkür

31 Mart 2020, Salı 20:35
Basın İlan Kurumu (BİK), COVID-19 virüs salgınına karşı mücadelede Türk basınına “Evde Kal, Sağlıkla Kal” ortak manşet çağrısında bulunmuştu. BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, Türkiye genelinde bu çağrıya uyan bütün gazetelere teşekkür etti.

Duran, koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde gazetelere ve basın çalışanlarına seslenerek, “Amacımız, küresel salgınla mücadelede hayati önem arz eden tedbirlerin geniş kitlelere duyurulmasıydı. Virüsle mücadeleyi, mücadele kapsamında alınacak tedbirleri ve uygulanacak kuralları toplumun her kesimine, en doğru bir biçimde ulaştırmak için gayret eden yazılı basınımız bu çağrımıza olumlu karşılık verdi. Türkiye’nin her köşesine ulaşan gazetelerimiz çağrımıza uyarak “Evde Kal, Sağlıkla Kal Türkiye” dedi. Çağrımıza destek veren, her zaman olduğu gibi halkımızı bilgilendirme konusunda üzerine düşen sorumluluk ve vazifeleri hakkıyla yerine getiren yazılı basınımıza ve fedakar basın emekçilerine teşekkür ederiz. Sağlıklı günlere ve her zamankinden daha güçlü bir Türkiye’ye en kısa zamanda erişmek üzere” ifadeleriyle teşekkür etti.

İstanbul – Yeni Asya

***

30 Mart 2020 Yeni Asya 1. Sayfa

Okunma Sayısı: 1382
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    1.4.2020 00:22:30

    Yandaş basın yerine tüm basına ilan vermede sizde hakkaniyetle davranırsınız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı