"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bingöl'de askeri araca hain tuzak

15 Ağustos 2015, Cumartesi 16:28
Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde PKK'lılar yola önceden düzenledikleri bombayı askeri zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı.

Bingöl'ün Karlıova İlçesi Hacılar Mevkii'nde askeri zırhlı araç geçerken PKK'lı teröristlerin yola önceden döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu ilk gelen bilgilere göre 1 astsubay ve 2 uzman çavuş şehit oldu.

Saldırıda 6 asker de yaralandı. Yaralı askerler hastanede tedavi altına alınırken, güvenlik güçleri PKK'lı saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. 

Patlamada araçta bulunan askerlerden yaralananlar olduğu bildirildi. Bu arada bölgede bombalı saldırı ardınan askerler ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışma sürerken, yaralıları almak için bölgeye Karlıova'dan ambulanslar sevk edildi.

Foto: Arşiv

DHA

Okunma Sayısı: 2148
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı