"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bodrumda viskili vurgun muhabbeti

05 Temmuz 2022, Salı 17:00
Gazeteci sahilde konuşulanlara kulak kabarttı, tablo ortaya çıktı: ‘AKP viski içenlerin partisi oldu’

Halk TV yazarı Mehmet Tezkan, Gümüşlük sahilde elinde viski ve puro bulunan iki adamın sohbetine kulak kabarttığını söyledi; duyduklarını anlattıklarından sonra “AKP, viski içenlerin partisi oldu” yorumunu yaptı.

Sahilde ellerinde viski, ağızlarında puro bulunan iki adamın yüksek sesle konuştuğunu aktaran Tezkan, özetle şöyle devam etti: “Bir yudum viskisinden aldı başladı anlatmaya: ‘Beş liradan, altı liradan dolar topladım. Elime geçen parayı dolara yatırdım. Sağ olsun Tayyip Bey üçe katlattı. On sekiz lirayı görünce sattım. Nebati Bey devreye girdi. Bir operasyon dolar bir gecede on bir liraya düşmez mi? Koşa koşa aldım. Kur korumalı çıkardılar ya, bunlar dövize bir haller eder, el koyarlar korkusuyla yatırdım Nebati hesabına. Sırtım sağlam.” 

‘BEN DE ŞİRKET PARASINI NEBATİ HESABINA YATIRDIM’

(...)’Nebati hesabı diyorsun ya. Ben de şirket parasını Nebati hesabına yatırdım. Şirketin dövizde parası vardı. TL’ye geç kur farkından vergi almayacağız dediler üstüne üstlük kurumlar vergisinden de muaf tuttular. Ballı börek. Anlayacağın benim de sırtım sağlam.’ Konuyu ilk açan ‘hadi o zaman sağlığımıza’ dedi; viskilerini tokuşturdular, sırtlarını yasladılar… Nereye mi? Erdoğan’ın kurduğu düzene tabi… Gerçek şu. AKP, Erdoğan’ın partisi 20 yıllık iktidarlarının sonunda viski içenlerin partisi oldu.”

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2274
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • selma

    6.7.2022 12:55:14

    Davadır o dava !!! Ne de olsa adamların bir davası var. Neredeyse her konuşmalarına, son sesi açılmış plak gibi, yüksek perdeden bağırarak ,"bizim bir davamız var " sloganı ile başlıyorlar. Ama bu dava milletin çıkarlarıyla uyuşmuyor.

  • Gültekin

    6.7.2022 11:07:53

    Bu açıklamalar bizi ciddi manada çok üzüyor, çünkü kurulan düzen böyle vurgunculara yarıyorsa, bu derhal düzeltilmelidir, bu vurguncu azınlıkların yüzünden enflasyon düşmüyor, bunu görünüz, doğru olan ekonomi formüllerine geçiniz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı